Iznenađenje Joakima Leva! (sastavi)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje Joakima Leva! (sastavi)

Džošua Kimih se našao u startnoj postavi Joakima Leva.

Večeras se od 18 časova igraju utakmice Evropskog prvenstva u okviru grupe C, a koplja će ukrstiti Nemačka i Severna Irska, odnosno Poljska i Ukrajina koja je već izgubila sve šanse za plasman u narednu fazu.

U reprezentaciji Nemačke videćete jedno iznenađenje Joakima Leva, Hovedes nije na desnom beku, već je umesto njega na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džošua Kimih.

Evo i startnih postava svih reprezentacija.

Nemačka - Severna Irska

Starting XI for #NIRGER:

Neuer © - Hector, Hummels, Khedira, Özil, Müller, Boateng, Kroos, Götze, Kimmich, Gomez #JederFuerJeden #EURO2016

— Germany (@DFB_Team_EN) June 21, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Ukrajina za čast, ostali za pozicije

Izvor: Mondo, 21.Jun.2016

Od 18 časova igraju se mečevi poslednjeg kola grupe C: Poljska - Ukrajina u Marseju i Nemačka - Severna Irska u Parizu...Situacija u C grupi Evropskog prvenstva je već posle drugog kola bila dosta jasna, u smislu da je Ukrajina postala prva zvanično eliminisana reprezentacija...Nemačka i Poljska...

Nastavak na Mondo...

Minimalci Poljaka i Nemaca! Severna Irska još u igri

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2016

Nemačka je prvu fazu EP u Francuskoj završila na prvom mestu grupe C. "Panceri" su pobedili Severnu Irsku 1:0 (1:0). Četa Joakima Leva i dalje je repezentacija koja nije primila pogodak na ovom šampionatu...Mnogo lakše nego što rezutlat to govori, svetski šampioni su slavili protiv borbenih Iraca....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.