UŽIVO: Ukrajina za čast, ostali za pozicije

Izvor: Mondo, 21.Jun.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Ukrajina za čast, ostali za pozicije

Od 18 časova igraju se mečevi poslednjeg kola grupe C: Poljska - Ukrajina u Marseju i Nemačka - Severna Irska u Parizu.

Situacija u C grupi Evropskog prvenstva je već posle drugog kola bila dosta jasna, u smislu da je Ukrajina postala prva zvanično eliminisana reprezentacija.

Nemačka i Poljska su veoma blizu plasmana u osminu finala, a Severna Irska takođe ima solidne šanse da se nađe u "nokaut" fazi, čak i u slučaju poraza od Nemaca na Parku prinčeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
TABELA

Nemačka 2 1 1 0 (2:0) 4

Poljska 2 1 1 0 (1:0) 4

S. Irska 2 1 0 1 (2:1) 3

Ukrajina 2 0 0 2 (0:4) 0

Pobednik ove grupe u osmini finala će se sastati sa trećeplasiranom selekcijom grupe A, B ili F, dok će drugoplasirani na Švajcarsku, koja je zauzela drugo mesto u A grupi, iza Francuske.

Prvi od dva navedena puta u četvrtfinalu bi mogao da vodi na Italiju, drugi na Španiju ili (manje verovatno) Hrvatsku...

Severne Irce i poraz do tri gola razlike na tabeli trećeplasiranih (dalje idu četiri od šest) ostavlja ispred Albanije i onda bi morali da "izdrže" mečeve poslednjeg kola u preostale tri grupe.

TABELA TREĆEPLASIRANIH

Slovačka 3 1 1 1 (3:3) 4

S. Irska 2 1 0 1 (2:1) 3

Albanija 3 1 0 2 (1:3) 3

Portugal 2 0 2 0 (1:1) 2

Češka 2 0 1 1 (2:3) 1

Švedska 2 0 1 1 (1:2) 1
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: S. Irska - Nemačka, Ukrajina - Poljska (18.00)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2016

Rasplet u Grupi C. Nemačka i Poljska su jednom nogom u osmini finala, šansu imaju i Irci, dok su jedino bez šanse Ukrajinci, koji nisu postigli ni gol za 180 minuta. Ostanite uz portal Vestionline i pratite šta se dešava na stadionima u Parizu i Marseju...S druge strane, Nemci i Poljaci nisu još...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Vode Nemci i Poljaci!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2016

Od 18 časova igraju se mečevi poslednjeg kola grupe C: Poljska - Ukrajina u Marseju i Nemačka - Severna Irska u Parizu...Situacija u C grupi Evropskog prvenstva je već posle drugog kola bila dosta jasna, s obzirom na to da je Ukrajina u četvrtak postala prva zvanično eliminisana reprezentacija...Nemačka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.