Iznenadićete se kada vidite ko je najbrže trčao na Mundijalu

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadićete se kada vidite ko je najbrže trčao na Mundijalu

Britanski portal "Squawka" napravio listu od deset najbržih igrača iz Rusije.

Još uvek se sumiraju utisci sa Mundijala u Rusiji, a sada smo došli i do podatka ko je zabeležio najveću brzinu tokom planetarne smotre.

Gledali smo neke veoma brze igrače, a ono što je potpuno neverovatno je to da na listi, koju možete pogledati u nastavku nema Kilijana Mbapea.

Pa da počnemo.

10. Irving Lozano - Meksiko (PSV)

Popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Ćuki" je dokazao da poseduje ogroman potencijal, a zabeležio je i nestvarnu brzinu na duelu sa Brazilom. U porazu od "Karioka" u jednom trenutku je trčao 33,3 km/h.

9. Aleksandar Golovin - Rusija (CSKA Moskva)

Eksplodirao je u domovini, našao se na radaru brojnih klubova, jasno je da će popularni "Car" promeniti sredinu ovog leta.

Tokom utakmice sa Španijom u 1/8 finala trčao je maksimalnih 33,3 km/h, poput Lozana.

8. Dani Karvahal - Španija (Real Madrid)

Turnir je počeo sa povredom, u 1/8 finala protiv Rusije je ušao sa klupe i zabeležio istu maksimalnu brzinu kao Lozano i Golovin.

7. Džesi Lingard - Engleska (Mančester junajted)

Englezi su ostvarili neočekivano dobar rezultat, na kraju su planetarnu smotru završili na četvrtom mestu. Lingard je bio standardan, a protiv Kolumbije je u 1/8 finala trčao 33,52 km/h u jednom trenutku.

6. Kajl Voker - Engleska (Mančester siti)

Poput kolege iz reprezentacije, takođe je protiv Kolumbije uspeo da dostigne brzinu od 33,52 km/h.

5. Santijago Arijas - Kolumbija (PSV)

Tokom utakmice između Kolumbije i Engleske u osmini finala, ipak je bilo i bržih igrača od Vokera i Lingarda. Arijas je na pomenutom susretu uspeo da trči 33,59 km/h.



4. Luis Advinkula - Peru (Tigres UNAL)


Još jednom je desni bek reprezentacije Perua dokazao da je veoma brz, tokom grupne faze i meča sa Danskom trčao je 33,77 km/h.

3. Markus Rašford - Engleska (Mančester junajted)

Talentovani napadač Mančester junajted je uspeo da trči brže od saigrača iz reprezentacije, on je u 1/4 finalu protiv Švedske zabeležio brzinu od 33,77km/h, poput Advinkule.

2. Ante Rebić - Hrvatska (Ajntraht Frankfurt)

Blistao je na Mundijalu, igrao je i veliko finale, a svima je pokazao koliko je brz.

Protiv Danske u 1/8 finala zabeležno je da je dostigao brzinu od 33,98 km/h.

1. Kristijano Ronaldo - Portugalija (Juventus)

Iako je daleko stariji od svih gore-navedenih igrača, Ronaldo je i dalje jedan od najbržih fudbalera na svetu. To je dokazao i u Rusiji, na meču sa Španijom, u kojem je postigao het-trik, trčao je istom brzinom kojom je Rebić trčao protiv Danaca, 33,98 km/h.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.