Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2021, 21:40

Izgleda da je stvarno kraj: Hari Kejn se oprostio od Totenhema (VIDEO)

Ili makar samo tako izgleda

U ponedeljak veče odjeknula je svetom fudbala da je Hari Kejn predao upravi Totenhema zahtev za transfer. U sredu se najbolji engleski špic oprostio od novog Vajt Hart Lejna.

Ili, makar, samo tako izgleda.

Po okončanju susreta sa Aston Vilom (1:2), poslednjem na domaćem terenu ove sezone, Kejn je obišao počasni krug oko terena, pozdravljajući navijače koji su se posle 15 meseci vratili na stadion. Mnogima je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to ličio i kao poslednji pozdrav ljudima koji su ga od početka karijere podržavali. Ostala je još samo jedna utakmica, gostovanje Lesteru u nedelju popodne, pa je Kejnu preostalo da na ovaj način kaže „zbogom“ navijačima Totenhema.

E, sad. Tradicija u Engleskoj nalaže da posle poslednje utakmice na svom stadionu u sezoni igrači i treneri pozdrave publiku. Može ovaj Kejnov krug i tako da se tumači, ali je problem za čelnike Totenhema u saznanju da je Hari to uradio sam samcit. I govor tela je indikativan. Kao da je tražio od saigrača da niko ne bude pored njega. Tek u debeloj zaleđini, istim putem krenuli su Geret Bejl, Hjong Min Son, Dele Ali i Pjer Emil Hojbjerg.

Možda nisu hteli da smetaju legendi kluba, koji posle 220 golova na 334 utakmice verovatno napušta Spurse.

Harry Kane applauds #thfc supporters after the full-time whistle. | @beINSPORTS_EN pic.twitter.com/lPB6mHfXig

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.