Izboren penal i prelep gol Sergeja u ubedljivoj pobedi

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboren penal i prelep gol Sergeja u ubedljivoj pobedi

Reprezentativac srbije zapažen u Laciovom plasmanu u četvrtfinale Kupa Italije.

Ako se "po jutru dan poznaje", 2019. godina biće sjajna za Sergeja Milinković-Savića.

Proteklu je završio pogotkom za remi protiv Torina, a ovu je počeo golčinom iz slobodnog udarca u trijumfu Lacija 4:1 protiv Novare u osmini finala Kupa Italije.

Već duže vreme priča se o prelasku srpskog reprezentativca u Milan ili Real Madrid, navodno se u trku uključio i Inter, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a ne bi bilo čudno da on do kraja zimskog prelaznog roka napusti Olimpiko, posebno nakon još jedne sjajne partije u subotu poslepodne.

Najljepši trenutak na utakmici desio se u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je upravo Milinković-Savić  pogodio iz "slobodnjaka" za visokih 4:0.

Twitter Embed Code

Keren freekick sergej milinkovic savic pic.twitter.com/9Zfpm92zrJ

— taufik (@joeanta) January 12, 2019

Keren freekick sergej milinkovic savic pic.twitter.com/9Zfpm92zrJ— taufik (@joeanta) January 12, 2019

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.