Izašao sa terena jer su mu zviždali sopstveni navijači (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 13.Mar.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao sa terena jer su mu zviždali sopstveni navijači (VIDEO)

Potpuno bizarna situacija na utakmici belgijske lige između Klub Briža i Kortrijka kada je igrač sa brojem 10 u domaćoj ekipi napustio igru jer su mu domaći navijači konstatno zviždali.
Verovatno ova netrpeljivost datira od ranijih dana, ali Dirar je na ovoj utakmici isprovocirao navijače kada je želeo da izvede slobodan udarac iako je za prekide određen Ivan Perišić. Hrvat ipak nije prepustio, ali navijači nisu zaboravili ovaj gest, pa su mu zviždali pri svakom kontaktu sa loptom, >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << a Dirar ih je svojim gestovima još više provocirao.
Međutim, ipak nije izdržao do kraja. Napustio je teren na svoju ruku tražeći zamenu. Biće zanimljivo videti da li će Dirar posle ovog incidenta odigrati još neku utakmicu za Klub Briž i da li će mu navijači ponovo zviždati. Čini se da je njegova misija u ovom klubu ipak završena.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.