Iz prve ruke: Šta Klop kaže o Grujinoj pozajmici?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz prve ruke: Šta Klop kaže o Grujinoj pozajmici?

„Niti Marko razmišlja o šestomesečnom odlasku, niti takvu opciju razmatraju u Liverpulu“, jasan je Zoran Stojadinović

Period inicijacije i mala minutaža u debitanskoj sezoni u Premijer ligi. Tako nekako bi mogao da se okarakteriše učinak Marka Grujića za šest meseci na Enfild Roudu.

Španski mediji su danas servirali vest da čelnici Betisa nameravaju da na pozajmicu dovedu mladog srpskog vezistu i obezbede mu ono što mu trenutno nedostaje – minute >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ozbiljnom takmičenju.

Mladi reprezentativac Srbije je ove sezone odigrao samo 29 minuta u Premijer ligi, upisao je i asistenciju protiv Totenhema u okviru Liga kupa, ali Jirgen Klop namerava da i dalje na oku drži ljubimca Delija.

„Tačno je samo da me je zvao jedan od direktora Betisa da mi kaže kako su zainteresovani za Marka Grujića, da ga žele na pozajmici. Međutim, niti Marko ima želju da ide iz kluba, niti Liverpul uopšte razmišlja o pozajmici kao opciji. Oni u njemu vide budućnost kluba, svesni su da je došao iz drugačijeg okruženja. Bio sam nedavno u Liverpulu i video sa koliko poštovanja govore o Marku. O tome sam pričao i sa direktrom Reda Majkl Edvardsom“, kaže za MOZZART Sport agent Marka Grujića, Zoran Stojadinović.

Betis zvao - Grujić rekao da? Liverpul ima posebne uslove

Mladog Srbina nije bilo u nedavnom dvomeču u okviru FA Kupa protiv Plimuta. Bila je to idealna prilika da se Grujić približi najjačoj postavi, ali....

„On je imao problem sa zadnjom ložom. Radio je naporno u teretani 20 dana. Jako je napredovao, trener Klop, kao i njegov asistent Buač, bili su oduševljeni. Spremali su ga za tu utakmicu u Kupu, ali je on na treningu iskrenuo zglob. Baš se povredio u nevreme, ali ko zna zašto je to dobro“, jasan je Stojadinović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.