Iz minuta u minut: Dva gola pred kraj u Elbasanu! Albanija - Srbija 0:2

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Dva gola pred kraj u Elbasanu! Albanija - Srbija 0:2

Fudbaleri Srbije uspeli su da savladaju reprezentaciju Albanije na stadionu u Elbasanu sa 0:2 i to golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića u prvom, odnosno četvrtom minutu sudijske nadoknade! Kako je ovaj meč protekao iz minuta u minut mogli ste da pratite u posebnom Blicsportovom blogu uživo.

Kada se činilo da neće biti golova - sevnula je levica Aleksandra Kolarova i to u prvom od četiri minuta sudijske nadoknade!

Mogao je Sulejmani da bude opasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po gol domaćina minut pre kraja, bilo je možda bolje da je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je rešio da napravi potez više, pa mu je lopta pobegla i prilika je otišla u nepovrat.

Poslednji adut Albanije je Meha koji je zamenio Lenjanija sedam minuta pre kraja.

Rezultat je 0:0!

Očekivali su naši navijači mnogo u 80. minutu - na oko 30 metara se Kolarov nameštao da izvede slobodnjak, učinio je to vrlo dobro, gađao pored živog zida i lopta je otišla tik pored leve stative.

Najbolju šansu na utakmici imali su fudbaleri Albanije, koji su dodali gas kako se bliži kraj.

Rezervista Čikaleši je lako prošao pored Tomovića i Stefana Mitrovića, i iskosa sa leve strane snažno gađao u bliži ugao, ali je Stojković sjajno sačuvao svoju mrežu.

Peh za pehom u našoj reprezentaciji - i Nemanja Matić je morao van terena nakon što se sam povredio, a njegovo mesto zauzeo je Ljubomir Fejsa.

U drugom meču naše grupe Portugalci su poveli protiv Danske sa 1:0 golom Žoaoa Mutinja, što je bio znak za slavlje na tribinama u Elbasanu.

Ako ostanu ovi rezultati, Danska i Albanija bi bile izjednačene sa po 12 bodova, ali bi Albanci zauzeli treće mesto i išli u baraž, jer su Danci bolji u međusobnim susretima.

Ako Albanija pobedi Srbiju, onda bi se već večeras plasirala na EURO2016. A novu šansu ima u poslednjem kolu Jermenije, dok Danci večeras završavaju takmičenje u kvalifikacijama.

Balaj je izašao a zamenio ga je Čikaleši u 69. minutu, što je druga izmena u domaćoj selekciji.

Tek što je kročio na teren, Duško Tošić se našao na meti i bio je u žestokom sudaru sa albanskim napadaček Balajem, ali su posle kraćeg zadržavanja na zemlji, obojica ustala i nastavila meč.

Na terenu je opet nešto mirniji period igre, pa su albanski navijači odlučili da se zabave pravljenjem "meksičkih talasa" na tribinama.

Zbog povrede Branislav Ivanović je morao da završi utakmicu, a umesto njega je ušao Duško Tošić u 65. minutu.

Kapitensku traku je preuzeo Aleksandar Kolarov.

Tačno na isteku sat vremena igre Albanci si imali najbolje šanse - Agoli je sa levog krila centrirao i niko u petercu nije intervenisao, pa je sa druge strane loptu ubacio Džaka, ali nije bilo promene rezultata - 0:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.