Iz dvojke u keca: Aguero rukom, Mesi iz penala za preokret Argentine protiv Hrvatske (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz dvojke u keca: Aguero rukom, Mesi iz penala za preokret Argentine protiv Hrvatske (VIDEO)

Igrači uglavnom iz HNL-a, pojačani Kovačićem, pružili dostojan otpor vicešampionu sveta

Pre meča na Apton parku znalo se ko je favorit, a ko autsajder. U prvih 45 minuta viđena je drugačija slika na terenu, da bi u drugih 45 minuta ipak sve došlo na svoje mesto kladioničarskim rečnikom iz dvojke u keca: Argentina – Hrvatska 2:1 (0:1).

Selektor Kockastih Niko Kovač ostavio je u Zagrebu glavne zvezde, poput Srne, Modrića, Mandžukića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (...), kako bi ih sačuvao za Italiju, a u London na megdan Gaučosima poveo uglavnom igrače iz HNL lige. U neravnopravnoj borbi, gde tržišna vrednost samo Lea Mesija iznosi čak 74,5 miliona evra više od cele reprezentacije Hrvatske, Kovačevi izabranici su još i prvi poveli. Akciju Antolića i Kovačića krunisao je Šarbini u 11. minutu i sa minimalnim rezultatom otišlo se na odmor.

Vicešampion sveta je u svlačionici shvatio da je potcenio protivnika, koji je izuzetno motivisan, pa je u nastavku zaigrao daleko ozbiljnije. Malo sreća, malo lukavstvo i u roku od nepunih deset minuta došlo je do preokreta. Prvo je Ansaldi u 49. šutirao, lopta je pogodila Aguera u ruku i završila u mreži Kalinića, a potom je u 57. minutu golman Hrvatske srušio Aguera, da bi Mesi bio siguran za bele tačke za preokret i pobedu od 2:1.  

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aguero rukom dao gol Hrvatima, Mesi proslavio jubilej (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2014, 00:06

Argentina savladala Kockaste rezultatom 2:1, ali veliki propust sudija viđen je kod izjednačujućeg gola napadača Sitija * Meksiko dobio Holandiju sa 3:2, Brazil deklasirao Tursku rezultatom 4:0..Novi jubilej Lionela Mesija! Golom iz penala protiv Hrvatske (2:1), najbolji argentinski fudbaler doneo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Brukali se i Mesi i Aguero, ali Huntelar je apsolutni pobednik (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2014

Veliki svetski asovi sinoć imali reviju promašaja..Četiri veoma zanimljiva prijateljska meča odigrana su sinoć. Videli smo nekoliko majstorija, poput onog gola Veslija Snajdera ili fantastičnog driblinga Vilijana, međutim, nekako su u prvi plan ipak izbili promašaji velikih asova. Sinoć definitivno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.