Iz NBA poslao jasnu poruku navijačima Zvezde: Čoveče, ja sam dete Partizana!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 10:54

Iz NBA poslao jasnu poruku navijačima Zvezde: "Čoveče, ja sam dete Partizana!"

Amerikanac nije ostavio dilemu.

Nakon što je Kori Volden stigao u Crvenu zvezdu iz Partizana podigla se velika bura oko prelaska iz jednog u drugi tabor.

Dodatno je čitavu priču podgrejala i spekulacija da bi bivši košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić mogao da pojača "crno-bele", pa je navijačima bila zanimljiva i reakcija jednog bivšeg košarkaša Partizana.

Najdžel Vilijams-Gos dobio je "poziv" navijača da pojača Zvezdu, ali je Amerikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je svojevremeno nastupao za Partizan imao jasan odgovor.

"Ljubav za sve, ali ja sam dete Partizana, čoveče", odgovorio je Gos koji je dres Partizana nosio u sezoni 2017-19.

Nakon toga je pojačao Olimpijakos, a trenutno je član Jute.

All love but I’m a Partizan Kid my man 🙏🏽 https://t.co/fNx6Tovrgi

— Nigel Williams-Goss (@NigelWG5) July 6, 2020
Pogledaj vesti o: NBA,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dva srpska košarkaša posetila Miška, ovo je potvrda njihovih transfera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Poznati košarkaški agent se oglasio na društvenim mrežama...Pisali smo da je Nemanja Dangubić nadomak prelaska u redove Partizana, krilni košarkaš je često imao ponude "crno-belih" u prethodnom periodu, ali ih nije prihvatao...Ipak, sada je slobodan igrač, izgleda da je odlučio da prihvatio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.