Iz Lacija potvrdili, Juventus misteriozan: U Rim stigla ponuda za Sergeja od 70 miliona evra

Izvor: BKTV News, 14.Okt.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Lacija potvrdili, Juventus misteriozan: U Rim stigla ponuda za Sergeja od 70 miliona evra

Još jedna sasvim dobra partija Sergeja Milinkovića Savića na gostovanju u Torinu gde je Lacio iznenadio Juventus i pobedio ga sa 2:1 posle preokreta - sasvim dovoljno da srpski internacionalac (opet) bude "tema broj jedan".

Dileme nema - posle svake nove utakmice Srbinu raste cena, a sportski direktor Nebeskoplavih Igli Tare tvrdi da rimski tim ima na stolu već konkretnu ponudu od 70 miliona evra.

"Dešavanja na terenu diktiraju njegovu cenu. Ponude postoje. Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i veće od te cifre, ali smatramo Sergeja fudbalerom koji još može da napreduje. Može da ima veliku karijeru. Da li je ponuda od Juventusa? Nije! Pretpostavljam da je Sergej pre šest meseci obnovio ugovor jer mu je lepo u Rimu. Lacio ima ambiciozan projekat za budućnost, a on je sigurno deo tih planova", kaže Tare.

Juventus are set to launch a bid in excess of £70m for Lazio midfielder Sergej Milinković-Savić. (Source: Tuttosport) #Juve #SSLazio pic.twitter.com/Js6oj93IaE

O Sergeju je večeras pričao i transfer guru Juventusa Bepe Marota, te dao zanimljivu izjavu:

"Tare je rekao da Juventus nije poslao ponudu za Sergeja. Tako je, ali ne mogu da osporim da je momak izuzetno talentovan."

Jedno je sigurno, "stara dama" ima Sergeja na oku.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.