Ivković: Šuteri moraju da imaju više vere u sebe

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Šuteri moraju da imaju više vere u sebe

Srbija u subotu (17,30) igra sudbonosni meč protiv Italije. Istovremeno kvalifikacioni za učešće na Svetskom šampionatu u Španiji, iduće godine, što je mnogo važnije od sedmog mesta na Evrobasketu u Sloveniji, koje pobeda u poslednjoj utakmici donosi. Orlovima ili Azurima.
(FOTO: D. Žarković)
Dušan Ivković, najstariji selektor na Evrobasketu sve to sigurno zna, a i više od toga. Pred poslednji trening održao je kratku konferenciju za medije ispred dvorane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ježice, gde su Orlovi potom trenirali.
Igramo utakmicu koja sve rešava, to je naša treća meč lopta. Posle dva slabo odigrana susreta, loše otvorena, sa poroznom odbranom i ispod ritma koji smo prethodno imali – rekao je selektor u uvodu.
Ivković je rekao i šta je naša prednost:
Imamo veći kvalitet na centrima. Italijani će suziti odbranu što će otvoriti slobodne pozicije našim šuterima, koji moraju da imaju više samopouzdanja. Moramo da povećamo procenat realizacije šuta i slobodnih bacanja, da igramo visokim intenzitetom 40 minuta. Odlučiće detalji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Milijaš ne igra protiv Voždovca, Arauho u kombinaciji

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2013, 20:47

Crvena zvezda će igrati protiv Voždovca bez kapitena! Nenad Milijaš je napustio trening u subotu pre saigrača zbog problema sa tetivama, nije ni otišao u karantin i izvesno je da će propustiti utakmicu.. (FOTO: N. Negovanović). Kapitensku traku nosiće Boban Bajković, a Milijaš će prvi put...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.