Ivica Kostelić se vraća na stazu u Kranjskoj gori

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Kostelić se vraća na stazu u Kranjskoj gori

Najbolji hrvatski skijaš i aktuelni pobednik Svetskog kupa Ivica Kostelić vratiće se na stazu narednog vikenda u Kranjskoj gori, samo tri nedelje nakon operacije kolena, prenose lokalni mediji.

"Ivica dobro trenira, koleno ga ne boli i zato idemo u Kranjsku goru", izjavio je portparol Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Kostelić se povredio u Sočiju, u trenutku kada je sa 1.043 boda bio vodeći u generalnom plasmanu Svetskog kupa.

U međuvremenu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pao na treće mesto, pošto su ga pretekli Švajcarac Bet Fojc (1.250) i Austrijanac Marsel Hiršer (1.135).

Međutim, zaostatak od 207 bodova može da se nadoknadi, jer su do kraja Svetskog kupa na programu još dva veleslaloma, dva slaloma i po jedan spust i superveleslalom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.