Kostelić se vraća za vikend

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostelić se vraća za vikend

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić vratiće se na stazu sledećeg vikenda u Kranjskoj Gori, gde su na programu slalom i veleslalom u okviru Svetskog kupa.

Kostelić je van akcije više od tri nedelje, još od superkombinacije u ruskom Sočiju, kada je povredio koleno, a potom bio operisan.

Aktuelni osvajač Svetskog kupa je zbog toga propustio trke u Moskvi, Banskom, Krans-Montani i Kvitfjelu, ali je sa treninzima počeo odmah posle operacije i u ponedeljak indirektno poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je spreman za povratak.

Sa zadovoljstvom mogu da vas obavestim da treninzi u Interkremsu protiču uspešno i bez problema. Do sada smo trenirali veleslalom i slalom pod punim opterećenjem, a u sredu ćemo trenirati i superveleslalom", rekao je Kostelić.

Zbog pauze, Kostelić je pao sa prvog na treće mesto u generalnom plasmanu Svetskog kupa i sada ima 207 bodova manje od vodećeg Beata Fojca iz Švajcarske. Između njih dvojice je Austrijanac Marsel Hiršer, sa 92 boda više od Kostelića. Hrvatski skijaš je i dalje vodeći u poretku slaloma, a glavni konkurent u borbi za mali Kristalni globus u toj disciplini mu je baš Hiršer.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivica Kostelić se vraća na stazu u Kranjskoj gori

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Najbolji hrvatski skijaš i aktuelni pobednik Svetskog kupa Ivica Kostelić vratiće se na stazu narednog vikenda u Kranjskoj gori, samo tri nedelje nakon operacije kolena, prenose lokalni mediji. .."Ivica dobro trenira, koleno ga ne boli i zato idemo u Kranjsku goru", izjavio je portparol Hrvatskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.