Ivica Dragutinović uputio apel predsedniku Vučiću, predlaže NAJRADIKALNIJU meru protiv epidemije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dragutinović uputio apel predsedniku Vučiću, predlaže NAJRADIKALNIJU meru protiv epidemije!

Po španskom modelu.

Bivši srspski fudbaler Ivica Dragutinović uputio je apel građanima i predsedniku Srbije. Nekadašnji reprezentativac Srbije trenutno živi u Španiji, koja je trenutno jedna od žarišta koronavirusa.

- Njihov zdravstveni sistem je bukvalno na kolenima. Videli ste broj žrtava, zato imam želju i potrebu da se obratim našoj naciji, pogotovo starim ukućanima da ostanu kod kuće, a da mladi preuzmu to socijalnu odgovornost i pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << socijalu inteligenciju u ovom delikatnom momentu za naš narod.

Debemos seguir las instrucciones del gobierno y médicos oficiales🙏 pónganse las mascarillas y guantes y respetamos distancias por favor..acuérdate que juntos podemos con todos y ganamos este CVID-19#Quédateencasa#🙏♥️

A post shared by Drago/official️ (@dragutinovic_ivica) on Mar 20, 2020 at 8:08am PDT

Dragutinović poziva da građane da slušaju savete stručnjaka.

- Pre svega morate da slušate savet naših stručnjaka - jedino tako možemo da izađemo iz ovog velikog problema. Ovim putem želim da apelujem na našu Vlade, na predsednicu (Anu Brnabić) i gospodina Vučića, kao predsednika (države), da što pre uvedu mere zabrane kretanja svih građana, jer mislim da je to jedino rešenje. Jer, kao što Španci kažu, možda je to jedina vakcina koja je nama sada potrebna.

Za kraj ima jasnu poruku – potrebna je potpuna zabrana kretanja, tokom 24 časa.

- Dajem punu podršku predsedniku Srbije i predsednici Vlade, kao i našim stručnjacima, da uvedu dvadesetčetvoročasovnu zabranu kretanja za sve građane. Želim vam sreću, zdravlje i molim vas da budete jedinstveni u ovom teškom momentu za sve nas.

Svakako da bi 24-očasovna zabrana kretanja bila najradikalnija mera do sada. U Španiji je, prema najnovijim podacima, zaražena 28.572 ljudi, a preminulo je 1.725.

BONUS GALERIJA

Jelena Petelinkar, srpska fitnes instruktorka (printscreen)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Draginutović poslao poruku iz Španije: Ovde je zdravstvo na kolenima, Srbiji je jedini spas zabrana kretanja 00-24! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2020

Legendarni fudbaler Sevilje i nekadašnji reprezentativac Srbije, Ivica Dragutinović, poslao je alarmantnu poruku iz Španije Legendarni fudbaler Sevilje i nekadašnji reprezentativac Srbije, Ivica Dragutinović, poslao je alarmantnu poruku iz Španije. On već dug živi u ovoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.