Dragutinović iz Španije za RTS: Zabrana kretanja jedina vakcina

Izvor: RTS, 22.Mar.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragutinović iz Španije za RTS: Zabrana kretanja jedina vakcina

Nekadašnji srpski reprezentativac Ivica Dragutinović poručio je iz Sevilje da građani Srbije treba da poštuju mere Vlade i stručnjaka, kao i da preporučuje potpunu zabranu kretanja jer je to najbolja vakcina protiv koronavirusa.
"Ovom prilikom želim da se obratim narodu u Srbiji, mislim da je to i moja moralna obaveza.  Ja već 15 godina živim u Španiji, ovde je delikatna situacija, zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sistem im je na kolenima, zato imam potrebu i želju da se obratim našoj naciji, pogotovo starijima da ostanu kod kuće, a mladi da preuzmu socijalnu odgovornost i pokažu inteligenciju u ovom momentu. Morate da slušate savete naših stručnjaka i samo tako možemo da izađemo iz ovog velikog problema", poručuje Dragutinović.

"Ovim putem apelujem na našu Vladu, predsednika Vučića i premijerku Brnabić da što pre uvedu zabranu kretanja svih građana jer je to jedino rešenje, kao i jedina vakcina koja je sada nama potrebna. Ja dajem punu podršku da se uvede vandredno stanje i totalnu zabranu kretanja. Želim vam sreću, da budete zdravi i jedinstveni u teškom momentu za sve nas", zaključuje Dragutinović.
Nekadašnji reprezentativac Srbije tokom karijere nastupao je za Bor, Borac, Gent i Standard, pre nego što je 2005. prešao u Sevilju, u kojoj je imao puno uspeha i gde je 2011. godine i završio karijeru.
U dresu reprezentacije upisao je 49 nastupa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nekadašnji srpski reprezentativac predlaže rešenje, obratio se vlastima u Srbiji!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2020

S obzirom da živi u Španiji i da je svedok šta se sve tamo dešava, danas je odlučio da se oglasi porukom Srbiji...Osim Novaka Đokovića, snažnu poruku Srbiji danas je poslao i Ivica Dragutinović, naš nekadašnji fudbalski reprezentativac, koji godinama već živi u Španiji...S obzirom da je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.