Izvor: RTS, 04.Feb.2023, 15:04

Ivanović: Nismo imali vremena mnogo da treniramo i radimo

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim u nedelju mora da dođe do pobede protiv Igokee.
Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 16:30 časova dočekuju ekipu Igokee u okviru 18. kola ABA lige.

"Ekipa Igokee je dobar tim sa brojnim vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima i njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mesto na tabeli nije u skladu sa onim šta taj tim može. U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sigurno sa mnogo energije, htenja i želje. Na tu energiju moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kome nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo", izjavio je trener "crveno-belih".
Bek Crvene zvezde Stefan Lazarević ističe da utakmica protiv Igokee neće biti laka.
"Iza nas je period u kome smo u samo šest dana odigrali četiri utakmice a sledeća je protiv tima koji je sigurno kvalitetniji od svoje pozicije na tabeli. Promenili su i trenera i to će doneti neke promene uz iskusne igrače koje Igokeea imamo. Zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv i gostovanje u Zadru", zaključio je Lazarević.
Zvezda je završila duplo kolo Evrolige sa dva poraza, protiv Virtusa u Bolonji i Olimpije u Milanu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Igokea će igrati sa mnogo energije

Izvor: B92, 04.Feb.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim mora da dođe do pobede protiv Igokee.

Nastavak na B92...

„Zdravlje“ u ponedeljak protiv „Vojvodine“

Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2023

LESKOVAC..Košarkaši „Zdravlja“ u okviru 21. kola AdmiralBet Prve košarkaške lige dočekaće ekipu „Vojvodine“ iz Novog Sada. Utakmica se igra u ponedeljak od 17 časova u SRC „Dubočica“...Košarkaš Miloš Gavrilović kaže da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za tu utakmicu, kao...

Nastavak na JUGpress.com...

IVANOVIĆ PRED IGOKEU: ‘Moramo da odgovorimo na njihovu energiju!’

Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2023

Novi zadatak za aktuelnog šampiona Srbije! Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon teškog mini ciklusa (4 utakmice u samo 6 dana), žele da se vrate u pobednički ritam, a prva prilika je utakmica 18. kola Admiral bet ABA lige protiv Igokee. Susret je na programu u nedelju od 16:30 u hali „Aleksandar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.