Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2023, 17:02

„Zdravlje“ u ponedeljak protiv „Vojvodine“

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ u okviru 21. kola AdmiralBet Prve košarkaške lige dočekaće ekipu „Vojvodine“ iz Novog Sada. Utakmica se igra u ponedeljak od 17 časova u SRC „Dubočica“.

Košarkaš Miloš Gavrilović kaže da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za tu utakmicu, kao i da poziva publiku da dođe u pruži prekopotrebnu podršku klubu.

Trener „Zdravlja“ Nikola Ristić >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kaže da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je trenutno u dobrom ritmu i sigurno je da teži da ponovo pobedi u Leskovcu, s obzirom da je nedavno zabeležila trijumf protiv „Zdravlja“ u kup utakmici.

„Mislim da će ova utakmica biti potpuno drugačija, s obzirom da smo se mi pojačali i da je prošao taj neki period adaptacije. S druge strane i Novosađani će biti jači nego u toj utakmici, što pokazuje i da imaju ozbiljne ambicije. Mi i dalje imamo problema sa zdravstvenim stanjom, sada imamo problema s virusom, tako da ne uspevamo da imamo kompletan tim na treningu. Ali, nadam se da ima dovoljno vremena do same utakmice da se što bolje pripremimo, odigramo jednu dobru utakmicu i sa našim navijačim proslavimo novu pobedu.“

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.