Ivanić: Zvezda iskorak u karijeri, jedva čekam debi

Izvor: RTS, 11.Feb.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Zvezda iskorak u karijeri, jedva čekam debi

Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić". Ivanić je izjavio da je veoma srećan što je stigao u tako veliki klub i da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu.
"Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba", rekao je Ivanić na promociji u Medija centru stadiona Rajko Mitić.

On je dodao da je spreman da debituje, da oseća pozitivan pritisak zbog transfera i da će sigurno znati da se izbori sa velikim očekivanjima.
"Na treneru je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu.
Ivanića je u Zvezdi sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač u Belorusiji.
"Naravno da mi znači što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub o kome sve znam. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba deteta", istakao je Ivanić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić: "Spreman da nosim Zvezdin grb"

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019

Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je u redove crveno-belih prešao jer je želeo iskorak u karijeri i istakao da je spreman da nosi grb velikog kluba kao što je Zvezda...Dosadašnji fudbaler BATE Borisova potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom, a u novom klubu...

Nastavak na Sportske.net...

Ovako izgleda pozivnica "delija" za derbi sa Vošom (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 13:15

Pet dana pre prvog takmičarskog meča u 2019. godini Zvezdini navijači napravili su bakljadu na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić"...Derbi susret 22. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić"...Tim povodom navijači Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.