Ovako izgleda pozivnica delija za derbi sa Vošom (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda pozivnica "delija" za derbi sa Vošom (video)

Pet dana pre prvog takmičarskog meča u 2019. godini Zvezdini navijači napravili su bakljadu na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Derbi susret 22. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Tim povodom navijači Crvene zvezde su u ponedeljak uveče napravili bakljadu na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" i poslali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poruku svim pristalicama aktuelnog šampiona Srbije.

Bakljama je na "severu" ispisano 16. 2. što je datum kada će Crvena zvezda odigrati prvi takmičarski meč u novoj godini.

Crveno-beli posle prvog dela sezone vode na tabeli sa devet bodova više u odnosu na Radnički iz Niša i čak petnaest u odnosu na trećeplasirani Partizan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovančić koncentrisan: Ne smemo da potcenimo Vojvodinu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2019

Fudbaleri Crvene zvezde su se uželeli takmičarskog fudbala, kojeg nije bilo puna dva meseca. Srpski šampion i aktuelni lider Superlige u subotu od 16 časova dočekuje Vojvodinu na stadionu Rajko Mitić sa željom da u pobedničkom maniru otvori prolećni deo prevenstva. Crveno-beli su na pripremama...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.