Ivančević: Neki više neće igrati

Izvor: B92, 25.Avg.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivančević: Neki više neće igrati

Trener kragujevačkog Radničkog Radmilo Ivančević bio je veoma ljut posle teškog poraza od Partizana u Beogradu, istakavši da neki igrači više neće dobiti šansu.

Radnički je poražen sa 5:1 u trećem kolu JSL, i ostao na tri boda iz prva dva meča.

"Ne smemo dozvoliti sebi da igramo ovako loše, moramo izvući neke pouke. Neki dečaci neće moći da igraju više kod mene", rekao je Ivančević.

"Ne znam šta je u pitanju, da li je razlog preveliki respekt. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je dominirao svih 90 minuta, prosto nas je pregazio", dodao je trener Radničkog.

Igrači Radničkog kao da nisu postojali na terenu u prvih 45 minuta, tek su u nastavku zaigrali kako se očekuje.

"Odigrali smo katastrofalno u prvom poluvremenu, nismo uspeli da odigramo tri pas, primili golove posle kardinalnih grešaka. U nastavku se malo popravili, imali penal, dali gol, malo popravili utisak, ali u poslednjih deset minuta smo imali katastrofalan pad koji je Partizan iskoristio", zaključio je Ivančević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivančević: “Ovakve golove ni početnici ne primaju“

Izvor: KGsport.info, 25.Avg.2013

Posle ubedljivog poraza u Beogradu od Partizana, u 3. kolu Jelen Superlige, trener Radničkog Radmilo Ivančević rekao je da je njegov tim previše respektovao rivala.. “Partizan je dominirao svih 90 minuta i zasluženo pobedio. Moja ekipa je odigrala očajno utakmicu. Počeli smo dobro prvih 7-8...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.