Ivana Španović počela da trenira

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović počela da trenira

Srpska atletičarka Ivana Španović oporavila se od povrede i vratila se treninzima.

Španović se mesec i po dana oporavljala od povrede zadnje lože desne noge, zbog koje je propustila Svetsko prvenstvo, koje se u nedelju završilo u Dohi.

Kako se navodi u saopštenju njenog tima, svetska i evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj nedavno je dobila dozvolu lekarskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Djurovićem da se vrati treninzima.

Ona je simbolično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odabrala da se vrati na stazu dan posle završetka Svetskog prvenstva.

Španović i njen trening partner Strahinja Jovančević najavlili su početak akcije #trenirajsaivanom, koja se ove godine održava od 7. do 27. oktobra.

"Imam prelepe uspomene od prošle godine kada su u ovoj akciji učestvovale samo devojke. Želja nam je bila da nastavimo sa akcijom i novim idejama. Znamo da je u društvu uvek lakše trenirati, te je tema ovogodišnje akcije 'Ko je tvoj najbolji trening partner'. Nadam se još jednom prelepom druženju 2. novembra, ovog puta u Beogradu", izjavila je Ivana Španović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović se vraća treninzima

Izvor: RTS, 07.Okt.2019

Najbolja srpska atleticarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima. . Sam proces oporavka trajao...

Nastavak na RTS...

Ivana Španović počela da trenira

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2019

Srpska atletičarka Ivana Španović oporavila se od povrede i vratila se treninzima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.