Ivana Španović se vraća treninzima

Izvor: RTS, 07.Okt.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović se vraća treninzima

Najbolja srpska atleticarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima.
Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a Španovićeva je nedavno dobila i zeleno svetlo od svog medicinskog tima na celu sa doktorom Jovanom Đurovićem za povratak treninzima.

Španović je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << simbolično odabrala da se vrati na stazu dan posle završetka Svetskog prvenstva.
Istovremeno najbolja srpska atletičarka i njen trening partner, Strahinja Jovančević najavljuju početak akcije #trenirajsaivanom, koja se ove godine održava u periodu od 7. do 27.oktobra.
"Imam prelepe uspomene od prošle godine kada su u ovoj akciji učestvovale samo devojke. Želja nam je bila da nastavimo sa akcijom i novim idejama. Znamo da je u društvu uvek lakše trenirati, te je tema ovogodišnje akcije 'Ko je tvoj najbolji trening partner'. Nadam se još jednom prelepom druženju 2. novembra ovog puta u Beogradu", rekala je Španović.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Španovićeva simbolično: Vraća se treninzima dan nakon završetka SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima...Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a Španovićeva je nedavno dobila i zeleno svetlo od svog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.