Ivana: Sledeća medalja još sjajnija

Izvor: B92, 09.Mar.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana: Sledeća medalja još sjajnija

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je presrećna posle osvajanja bronzane medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu, u Poljskoj.

Španovićeva je do bronze u skoku u dalj došla sa 6,77 metara iz poslednje serije. Zlatnu medalju osvojila je Francuskinja Elojz Lesije, dok je srebrna bila Katarina Džonson Tompson. Njih dve su imale skokove od 6,85 metara, odnosno 6,81.

Presrećna sam zbog još jedne medalje osvojene na Svetskim prvenstvima. Znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo na dobrom putu da se sa sledećeg velikog takmičenja vratim sa još sjajnijim odličjem“, rekla je Španovićeva.

Španovićeva je postala prva srpska atletičarka koja je osvojila medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani. Pored Ivane, odličja su ranije osvojili Dragan Perić i Dragutin Topić.

Ovo je veliki uspeh za Ivanu i srpsku atletiku. Imala je problem sa doskokom u finalu, ali na sreću Ivana je toliko fizički spremna i jaka da i pored toga osvojila bronzanu medalju“, rekao je Ivanin trener Goran Obradović.

Obradović je rekao da je Svetsko dvoransko prvenstvo bilo glavni cilj Španovićeve ove sezone, a da je sada čekaju pripreme za sezonu na otvorenom.

Sledi mala pauza i pripreme za letnju sezonu. Potvrdili smo učešće na svim mitinzima Dijamantske Lige, a očekuje nas i Evropsko prvenstvo u Cirihu, tako da je jedna vrlo duga sezona ispred nas i puno prilika za nove rekorde“, istakao je Obradović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biće Ivana još sjajnija!

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2014

U prvoj reakciji posle velikog uspeha na Svetskom prvenstvu u Sopotu, Ivana Španović poručila da će sa narednih takmičenja donositi još sjajnija odličja.

Nastavak na Sportske.net...

ŠPANOVIĆEVA: Danas sam jednostavno vredela za bronzu!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Mar.2014

Naša atletičarka je iz Sopota poručila da je na dobrom putu da se sa sledećeg velikog takmičenja vrati sa još sjajnijim odličjem

Nastavak na Telegraf.rs...

Ivana: Sledeća medalja još sjajnija

Izvor: OkRadio.rs, 09.Mar.2014

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je presrećna posle osvajanja bronzane medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu, u Poljskoj. Španovićeva je do bronze u skoku u dalj došla sa 6,77 metara iz poslednje serije. Zlatnu medalju osvojila je Francuskinja Elojz Lesije, dok je srebrna...

Nastavak na OkRadio.rs...

GLEDAJTE UŽIVO: Ivana Španović, konferencija za medije posle osvajanja bronze! 15.00 (LIVE STREAM)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Mar.2014, 15:45

Posle velikog uspeha i osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u dvorani u Poljskoj, naša najbolja atletičarka je došla u Beograd, a njenu konferenciju (15.00H) pratite UŽIVO I ekskluzivno na Telegrafu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.