Italijani nahvalili Matijaševića: Pravi fenomen je u upravi

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 11:48

Italijani nahvalili Matijaševića: Pravi fenomen je u upravi

Italijanski mediji su veliki uspon i uspeh Čukaričkog prepisali sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću.

Čukarički gostuje Fiorentini od 21 čas u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Zbog toga, "Brđani" su se našli na skeneru "Tutomerkata", koji je već u naslovu pohvalio sportskog direktora ekipe sa Banovog Brda.

"Pravi fenomen je u upravi", stoji u naslovu ovog portala.

Oni su u svojoj analizi objasnili kako funkcioniše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čukarički i ko su glavni ljudi klubu, a najviše su nahvalili Vladimira Matijaševića.

U njihovom tekstu stoji da on igra ključnu ulogu u organizaciji i da njegov svaki potez garantuje dobru finansijsku situaciju kluba.

"U Srbiji postoji izreka o ovom čoveku, opštepriznata koja kruži: 'On je u stanju da vam proda jedan evro po ceni dva', a u prilog ovom uverenju idu činjenice: poslednjih godina, između ostalih, završio je prvoklasne transfere poput napadača Slobodana Tedića i beka Dmitrija Kamenovića u Mančester siti i Lacijo, oba za 3 miliona evra", stoji u tekstu i dalje se navodi:

"Najbolji potez, međutim, bio je prodaja golmana Đorđa Petrovića, koji je završio u MLS-u za manje od milion evra, ali sa procentom ua buduću preprodaju. Njegovim prelaskom u Čelsi, Čukarički je dodatno zaradio, pravi fenomen srpske ekipe sedi u upravi."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.