Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani gledali neki drugi meč? "Rezultat laže, Srbima pomoć sudija nije potrebna"!

Nije baš lako prihvatiti poraz, smatraju da je Jokić trebalo da bude isključen i da rezultat nije pravi odraz snaga na terenu.

Italijani su realno ocenili poraz, kažu da je njihova reprezentacija odigrala dobro 32 minuta, ali da nije uspela da održi intenzitet u finišu.



"Srbija ima više igrača, veću rotaciju, sjajno smo se borili, ali na kraju nismo imali rešenje za Bogdanovića pre svih. Kada je rival otišao na +15 sve je bilo gotovo"
, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Planeta basket".

Oni zameraju sudijama koje nisu isključile Jokića, smatraju da je naša najveća zvezda zaslužio put u svlačionicu, iako priznaju da njihov tim nije birao sredstva da ga zaustavi.

Haket je preterao, Nikola poludeo, ali na kraju se sve završilo bez većih problema.

"Rezultat laže", tvrdi Korijere delo Sport, dodaju da su Italijani odigrali sjajne troi četvrtine, imali šansu da se spustem na -1 u trećoj četvrtini, da je Belineli pogodio, ali da je to bila poslednja šansa...

"Tutosport" piše u istom maniru.

"Gazeta" priznaje da je Srbija prejaka, da će biti lakše protiv Španaca već u petak. Ističu Raduljucu kao nepogrešivog, žale se na suđenje, kažu da Srbiji nije potrebna pomoć arbitara.

Iskreno, mi to nismo videli, u svakom slučaju, svako ima pravo na svoje utiske.

Italija je prošlost, Srbija je ostvarila željeno, osvojila prvo mesto u grupi, idemo dalje, naše su ambicije mnogo veće.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.