Istorija se ponavlja, ovo je ponuda koju Juventus NE MOŽE da odbije!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija se ponavlja, ovo je ponuda koju Juventus NE MOŽE da odbije!

U slučaju da ovo bude na stolu za par dana, videćemo novi svetski rekord. I stvari neodoljivo podsećaju na početak veka!

Podsetimo, Juventus je početkom veka prodao Zinedina Zidana Realu za oko 75 miliona evra, u pitanju je bio svetski rekord. Florentino Perez ga je još nekoliko puta rušio, pre Zidana sa Figom, posle Francuza prvo sa Ronaldom, pa Bejlom.

Da li je spreman za novi rekord?

Za nekoliko dana sprema se samit između Reala i Juventusa, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliki rivali na terenu, dva kluba imaju prijateljske odnose i često sarađuju na transfer pijaci.

Nekoliko tema biće na stolu.

Prva je Alvaro Morata koga Real želi da vrati, imaju klauzulu od 30 miliona (Juve im je platio 20) koju nameravaju da iskoriste i preprodaju Španca. Ali, Juventus se nada će uspeti da ubedi Pereza da ostavi Moratu u Torinu.

Druga meta je Kovačić,  Juventus bi Hrvata na pozajmicu sa pravom otkupa od 20 miliona evra, pet manje nego što traži Real. Mladog igrača želi i Milan, ali Juve je u prednosti, oni žele da završe posao pre nego što "Rosoneri" zbog pregovora o prodaju kluba i pomisle na prelazni rok.

Juventus bi tako rešio pitanje plejmejkera jer Roma ne odustaje od zahteva da za Pjanića bude plaćena klauzula od 38 miliona.

Dodajmo da Juventus hoće i mlađanog Borhu Majorala, još jednog Realovog klinca.

Ali, ono što se očekuje bi moglo da bude zemljotres za transfer pijacu.

Naime, Zidan insistira da Perez ne kupuje u prelaznom roku, da zadrži sadašnji tim, a jedino pojačanje koje bi po njemu unapredilo Real je Pogba. Zizu smatra da bi zemljak odveo Real na novi nivo, pa nije nemoguće, kako piše "Korijere delo Sport" da Perez ponudi 120 miliona evra.

To je cena sjajnog veziste, tu ni Juve ne bi mogao ništa osim da prihvati, ali Italijani ne žele kusur u igračima već samo novac. Ne zna se ni stav Pogbe, on nije posebno raspoložen da ide iz Juventusa, ali tu je Rajola koji bi mogao da ga pogura u pravcu ovog transfera.

Real ima novca za ovako nešto, tim pre što bez problema može da proda Iska ili Rodrigeza i na taj način skupi još novca za svetski rekord, transfer Pola Pogbe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.