Istorija se piše na Nou Kampu: Mesi izjednačio rekord golova u Primeri!

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija se piše na Nou Kampu: Mesi izjednačio rekord golova u Primeri!

Zvezda Barselone Lionel Mesi postigao je pogodak protiv Sevilje u prvom poluvremenu, što mu je ukupno 251, te je tako izjednačio rekord datih golova u španskom nacionalnom prvenstvu.

On se tako izjednačio sa legendom Atletik Bilbaa Telmom Zarom koji je 1955. godine postavio taj rekord u 15. i ujedno poslednjoj sezoni u karijeri.

Zara je postigao 251 pogodak u 277 utakmica, dok je Mesiju bilo potrebno 289 utakmica u Primeri.

Mesi je u 21. minutu protiv Sevilje na Nou Kampu iz slobodnog udarca sa nekih 22 metra pogodio levi ćošak golmana Brava, a utakmica je još u toku, dok Katalonci upravo vode golom argentinskog reprezentativca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Istorija se piše na Nou Kampu: Mesi najbolji strelac u istoriji Primeri!

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Zvezda Barselone Lionel Mesi postigao je tri pogotka u "petardi" protiv Sevilje 5:1, što mu je ukupno 253, te je tako došao do rekorda datih golova u španskom nacionalnom prvenstvu...On je tako prestigao legendu Atletik Bilbaa Telmom Zarom koji je 1955. godine postavio rekord od 251 gola u 15. i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.