Irving: Kemba i ja? Hoću taj duel

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 14:12

Irving: Kemba i ja? Hoću taj duel

Kajri Irving rekao je da najviše voli da igra protiv Kembe Vokera.

Plejmejker Bruklin Netsa voli da igra protiv Kembe Vokera.

Navijačima je ovaj duel posebno zanimljiv.

Kajri je iz Klivlend Kavalirsa trejdovan u Boston Seltikse, gde se po mišljenju mnogih stručnjaka i navijača nije pokazao kao lider.

Seltiksi su ispali u polufinalu Istoka od Milvoki Baksa, a godinu dana pre toga su bez Kajrija bili na jednu utakmicu od NBA finala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Plejmejker je tada propustio plej-of zbog povrede.

Na kraju sezone kao zamena Irvingu stigao je dugogodišnji lider Šarlot Hornetsa Kemba Voker i popularno je mišljenje da je Boston sada bolji sa Vokerom, nego što je bio sa Irvingom.

Zbog toga bi navijači želeli da gledaju njihov duel 1 na 1 i sada je Irving „podgrejao situaciju“.

Nikada ne pričamo o tome. Kemba Voker i ja? Želim taj duel. Želim da igram protiv njega. On je moj ’veliki brat’, ali znam da svi žele to da gledaju i ja hoću da igram protiv njega. Svaki put kada igramo jedan protiv drugog, to je uvek sjajan duel – on nama ubaci 40, ja njima ubacim 40 poena i tako je uvek. Tako mi to radimo, tako smo odrasli. To vam je s*anje iz Bronksa“, rekao je Kajri Irving.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.