Irving: Kemba i ja? Hoću taj duel

Kajri Irving rekao je da najviše voli da igra protiv Kembe Vokera.

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2020.

09:00

Irving: Kemba i ja? Hoću taj duel
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Plejmejker Bruklin Netsa voli da igra protiv Kembe Vokera.

Navijačima je ovaj duel posebno zanimljiv.

Kajri je iz Klivlend Kavalirsa trejdovan u Boston Seltikse, gde se po mišljenju mnogih stručnjaka i navijača nije pokazao kao lider.

Seltiksi su ispali u polufinalu Istoka od Milvoki Baksa, a godinu dana pre toga su bez Kajrija bili na jednu utakmicu od NBA finala.

Plejmejker je tada propustio plej-of zbog povrede.

Na kraju sezone kao zamena Irvingu stigao je dugogodišnji lider Šarlot Hornetsa Kemba Voker i popularno je mišljenje da je Boston sada bolji sa Vokerom, nego što je bio sa Irvingom.

Zbog toga bi navijači želeli da gledaju njihov duel 1 na 1 i sada je Irving „podgrejao situaciju“.

Nikada ne pričamo o tome. Kemba Voker i ja? Želim taj duel. Želim da igram protiv njega. On je moj ’veliki brat’, ali znam da svi žele to da gledaju i ja hoću da igram protiv njega. Svaki put kada igramo jedan protiv drugog, to je uvek sjajan duel – on nama ubaci 40, ja njima ubacim 40 poena i tako je uvek. Tako mi to radimo, tako smo odrasli. To vam je s*anje iz Bronksa“, rekao je Kajri Irving.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: