Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 13:59

Ipak je to Zdravkov klub: Mamić iz bekstva postavio brata za trenera

Zoran Mamić novi trener Dinama

Igor Jovićević je smenjen, Robert Prosinečki je u razmatranju, ali kako je Dinamo ipak klub Zdravka Mamića – bez obzira na to što je on “lice sa poternice“ s obzirom na to da je osuđen na šest i po godina zatvora zbog finansijskih mahinacija na Maksimiru – nije moglo biti drugačije: Zoran Mamić novi je trener Modrih!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Zanimljivo, i Zoran Mamić je, doduše nepravosnažno, osuđen za svoj deo krivice (Dinamo je inače u celom poslu navodno oštećen za 15.000.000 evra), ali samo na četiri godine i 11 meseci, pa je pravno mogao da zadrži funkciju na Maksimiru, jer se u zatvor mora ako je prestupnik osuđen na – pet godina. Dakle, jedan mesec kraća kazna i Zoran Mamić je ostao sportski direktor Dinama.

Sad se prebacio na funkciju šefa struke, istina, za početak će voditi samo ove tri utakmice u sezoni u kojoj je Dinamo već osigurao titulu. Mada su evropske kvalifikacije iza ćoška.

Situacija je takva da ne smemo da brzamo u odluci i dozvoliti sebi pogrešan korak. Evropska takmičenja jako su blizu, a znamo koliko Dinamu i hrvatskom fudbalu znači igranje u evropskim grupama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobićemo na vremenu do konačne odluke ko će voditi Dinamo u sledećoj sezoni“, rekao je Zoran Mamić, koji je ekipu već vodio u periodu od 2013. do 2016.

A da je svemu ovome kumovao baš Zdravko Mamić jasno se moglo naslutiti i na osnovu njegove izjave za banjalučku Elta TV u kojem je – pre no što je Zorana bilo ko i pomenuo – rekao...

"Mlađi brat Zoran, današnji trener, odnosno sportski direktor Dinama..."

Ipak je to Zdravkov klub. Ma šta država Hrvatska rekla.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.