Inzagija ne zanimaju Berluskonijeve kritike posle poraza od Juvea

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagija ne zanimaju Berluskonijeve kritike posle poraza od Juvea

Trener fudbalera Milana Filipo Inzagi rekao je da ga ne zanimaju kritike predsednika tog kluba Silvija Berluskonija zbog poraza od Juventusa.

"Neću komentarisati njegove reči. Ja sam bio prvi koji je njemu želeo da podari pobedu. Razgovarali smo telefonom, zadovoljan je onim što smo uradili i pružio nam je podršku", rekao je Inzagi italijanskim medijima.

Berluskoni je kritikovao ekipu posle poraza od Juventusa na svom terenu od 1:0, u trećem kolu italijanske Serije A. Inzagi je dodao da ga to ne zanima, jer želi da se koncentriše samo na narednu utakmicu sa Empolijem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inzagija ne zanimaju Berluskonijeve kritike

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Trener Milana Filipo Inzagi kaže da ga ne zanimaju kritike predsednika kluba Silvija Berluskonija zbog poraza od Juventusa. Berluskoni je kritikovao ekipu posle poraza od Juventusa na svom terenu od 1:0, u trećem kolu italijanske Serije A...- Neću komentarisati njegove reči. Ja sam bio prvi koji...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.