Inzagi: Ne plašim se otkaza! Da smo ovako igrali do sada, bila bi ovo sjajna sezona!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi: Ne plašim se otkaza! Da smo ovako igrali do sada, bila bi ovo sjajna sezona!

„Prvi put smo odigrali kako znamo ove sezone. Konačno sam video moj Milan u pravom izdanju, jako mi je žao zbog poraza“, istakao je popularni Pipo

Milan je ponovo izgubio (2:1), ovoga puta od Fjorentine, a pitanje je vremena kada će Filipo Inzagi dobiti otkaz ako ovako nastavi! No, trener Milana se ne obazire i tvrdi da ne razmišlja o eventualnom napuštanju kormila Rosonera i dodaje da ovako dobru igru tima sa San Sira nije video dugo, te da njegova ekipa nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije zaslužila da pognute glave napusti Firencu.

Novinare je posle poraza Milana na Artemio Frankiju zanimao komentar mladog stručnjaka na sve učestalije glasine da mu se smeši otkaz u velikanu sa severa Italije. Međutim, Inzagi poručuje da ga ne plaši to što bi mogao da ostane bez posla i da mu nisu potrebne nikakve garancije od uprave kluba.

„Koji su mi planovi za budućnost? Nisu mi potrebni, imam ugovor i radim u miru. Bilo je mnogo problema, ali bismo posle današnje utakmice konačno mogli ponovo da zaigramo lep fudbal. Razmišljam samo o sledećem danu, ali se nadam da ću ostati dugo na klupi Milana. Ako se to desi – super, ako ne, onda ću produžiti svojim putem“, rekao je Pipo Inzagi.

On se, potom, osvrnuo i na odličnu  igru svog tima koja nije nagrađena pošto je Fjorentina sa dva pogotka u samom finišu stigla do preokreta, a na kraju i trijumfa.

„Prvi put smo odigrali kako znamo ove sezone. Konačno sam video moj Milan u pravom izdanju, jako mi je žao zbog poraza. Najmanje što smo zaslužili i remi. Izvinite, ali nije samo Fjorentina zaslužila pohvale. Zaista nemam ništa da zamerim svojim igračima, jer su dali sve od sebe i zaslužili su pobedu. Mnogo smo besni, jer smo konačno odigrali u skladu sa renomeom Milana i izgubili smo“, istakao je Inzagi.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.