Invazija na Milano: Sautempton bodri 7.000 navijača!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Invazija na Milano: Sautempton bodri 7.000 navijača!

Fenomenalna podrška za ekipu sprskog majstora Dušana Tadića

Malo je reći da je danas izvršena prava invazija navijača Sautemptona na Milano. Više od 7.000 pristalica Svetaca večeras na Đuzepe Meaci bodri ekipu srpskog majstora Dušana Tadića u jednom od derbija Lige Evrope.

Sautempton odlično na početku ove sezone i lideri je grupe K, dok se Inter nalazi na poslednjem mestu bez i jednog boda na svom kontu. Gostujuće pristalice su očigledno svesne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bi ovo mogla da bude ključna utakmica za sastav Kloda Puela, pa su odlučile da pruže ogromnu podršku svom timu.

Slika iz Milana deluje stvarno impozantno, jer su bukvalno dva sprata na jednoj od tribina Milanovog stadiona popunjena navijačima Sautemptona.

7000 Southampton fans at San Siro tonight. pic.twitter.com/xG0B3zCpxI

(FOTO: Action images, Tviter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Interov poslednji voz, Tadićev Sautempton "promašio" Meacu! Viljareal se provukao u Ankari, Fjorentina blizu cilja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016

Sveci su propustili dosta prilika u drugom poluvremenu, a posebno u finišu utakmice, kada su imali igrača više zbog isključenja Marcela Brozovića, ali je mreža Samira Handanoviča bila začarana..Inter nije bljirijao, štaviše, bio je i slabiji rival od Sautemptona na Đuzepe Meaci, ali je ipak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.