Interov poslednji voz, Tadićev Sautempton promašio Meacu! Viljareal se provukao u Ankari, Fjorentina blizu cilja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov poslednji voz, Tadićev Sautempton "promašio" Meacu! Viljareal se provukao u Ankari, Fjorentina blizu cilja (VIDEO)

Sveci su propustili dosta prilika u drugom poluvremenu, a posebno u finišu utakmice, kada su imali igrača više zbog isključenja Marcela Brozovića, ali je mreža Samira Handanoviča bila začarana

Inter nije bljirijao, štaviše, bio je i slabiji rival od Sautemptona na Đuzepe Meaci, ali je ipak uspeo da osvoji tri boda u možda i presudnoj utakmica kada je Liga Evrope ove sezone u pitanuju. Trenutak odluke dogodio se u 67. minutu, kada je Antonio Kandreva sjajno odreagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na centaršut Santona i zakucao loptu pod prečku gola Frejzera Forstera - 1:0 (0:0).

Gosti su propustili dosta prilika u drugom poluvremenu, a posebno u finišu utakmice, kada su imali igrača više zbog isključenja Marcela Brozovića, ali je mreža Samira Handanoviča bila začarana.

Jedan od tragičara u sastavu Kloda Puela bio je Čarli Ostin, koji je najviše bio pred golom domaćina, ali se nije proslavio. Srpski reprezentativac Dušan Tadić na terenu je bio do 73. minuta, kada ga je zamenio Bufal, ali ni to nije bilo rešenje za goste, koji su pali na drugo mesto grupe K.

Ovaj meč je mogao da bude presudan i za Franka de Bura, kojem je posao na klupi Nerazura visio o koncu.

Tamo je zasela Sparta, koja je večeras pogotkom Mateja Pulkraba savladala Habol Bir Ševu, pa sada ima dva boda više od Izraelaca i Sautemptona.

Viljareal je visio u Ankari protiv Osmanlija, koji je vodio sa 2:0 golovima Raula Ruseskua u 23. i 24. minutu, ali je u drugom poluvremenu ostao bez Mehmeta Guvena i omogućio gostima da dođu do jednog boda.

Uskoro opširnije...

Grupa G

SELTA - AJAKS 2:2

/Fontas 29, Oreljana 82 - Zijeh 22, Junes 71/

STANDARD - PANATINAIKOS 2:2

/Žunior 45pen, Belfodil 82 - Ibarbo 12, 36/

Grupa H

ŠAHTJOR - GENT 5:0

/Kovalenko 12,  Ferejra 30, Bernar 46, Tajson 75, Mališev 85/

KONJA - BRAGA 1:1

/Milošević 9 - Hasan 55/

Grupa I

KRASNODAR - ŠALKE 0:1

/Konopljanka 11/

SALCBURG - NICA 0:1

/Plea 13/

Grupa J

KARABAG - PAOK 2:0

/Kvintana 56, Amegulijev 87/

LIBEREC - FJORENTINA 1:3

/ Ševčik 58 - Kalinić 8, 23, Babakar 70/

Grupa K

HAPOEL BER ŠEVA - SPARTA PRAG 0:1

/Pulkrab 71/

INTER - SAUTEMPTON 1:0

/Kandreva 67/

Grupa L

OSMANLI - VILJAREAL 2:2

/Rusesku 23, 24 - N'Diaje 56, Pato 74/

STEAUA - CIRIH 1:1

/Golubović 63 - Kone 86/      

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.