Inter u frci zbog Lautara!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u frci zbog Lautara!

Lider Serije A mora da zaštiti svoje najbolje.

"Neoazuri" su tokom prošlog vikenda uspeli da preuzmu poziciju broj jedan na tabeli "Kalča".

Konteovi puleni su iskoristili kiks Juventusa u duelu sa Sasuolom i pobedom nad SPAL-om stigli do mesta lidera, već šestog decembra se trka nastavlja. Inter će ugostiti Romu, dok će "stara dama" na duel sa trećeplasiranim Laciom.

Junak pobede nad SPAL-om, Lautaro Martinez nastavlja iz utakmice u utakmice da potvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoju klasu, tako da ne čudi što su najveći, ali i bogatiji klubovi od Intera, zainteresovani za njegovu kupovinu. Pominje se "El Klasiko" tandem, Marota je već krenuo u pregovore oko novog ugovora.

Plan je da se klauzula od 111 miliona evra ukloni ili dodatno poveća kako bi se osigurali za naredni period. Sadašnji ugovor Argentinca ističe 2023. godine, po njemu Lautaro zarađuje oko 2.5 miliona evra po sezoni, red je da se njegove partije nagrade.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa nije slučajno, Alegri "zaslužan" za kiks Juventusa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019

Italijanski trener uvek rado viđen gost u bivšem klubu..."Stara dama" je kiksnula u Torinu, Sasuolo je rezultatom 2:2 utabao stazu za Inter i smenu na vrhu, što su "neroazuri" par sati kasnije i uspeli trijumfom nad SPAL-om...Ono što je interesantno jeste da je Masimilijano Alegri par dana uoči...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.