Ništa nije slučajno, Alegri zaslužan za kiks Juventusa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa nije slučajno, Alegri "zaslužan" za kiks Juventusa! (foto)

Italijanski trener uvek rado viđen gost u bivšem klubu.

"Stara dama" je kiksnula u Torinu, Sasuolo je rezultatom 2:2 utabao stazu za Inter i smenu na vrhu, što su "neroazuri" par sati kasnije i uspeli trijumfom nad SPAL-om.

Ono što je interesantno jeste da je Masimilijano Alegri par dana uoči susreta na "Alijanc" stadionu posetio svoj bivši tim sa "Mapei" stadiona. Bivši stručnjak je posetio svoj Sasuolo uoči utakmice sa Juventusom, klub je vodio tek jednu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i uspeo da ih dovede u Seriju B nakon čega prelazi u Kaljari.

Poseta je izazvala duhovite komentare, moguće da je Alegri otkrio par trikova kako zaustaviti Juventus, deluje da je De Zerbi pažljivo slušao.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.