Inter se prikrao, nad Sarijem senka, ovo je prvi kandidat za Juventusovog trenera!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 08:41

Inter se prikrao, nad Sarijem senka, ovo je prvi kandidat za Juventusovog trenera!

U klubu, pišu italijanski mediji, opsadno stanje, treba završiti posao u poslednjih pet kola, Inter na -6. Ali i ovakvom "Skudetu" u Juventusu se neće radovati Sazreva ideja oko novog trenera, mada nisu svi uvereni da je pravo rešenje...

U Juventusu juče opsadno stanje, sastanak kome su prisustvovali i Nedved i Paratići, niko, a posebno ne Sari nije siguran, ne računajući igrače. Anjeli je ljut, igre su katastrofalne, a sada je jasno da titula neće biti dovoljna.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Ni ona nije obezbeđena, Inter se prikrao na šest bodova, Juve mora da dobije tri od poslednjih pet utakmica da bi bio siguran. Čekaju Lacio u ponedeljak, u poslednjem kolu Romu, dolazi im još Sampdorija, gostuju u Udinama i na Sardiniji. Realno teško je očekivati da ispuste "Skudeto", mada kako igraju, nije ništa nemoguće, imaju bod iz poslednje tri utakmice, primili su devet golova.

Mnogi smatraju da se ovakvoj tituli niko neće obradovati, jer je u odnosu na Alegrija, na koga je bilo mnogo zamerki ovo jasno nazadovanje.

Anjeli nije bio da se smeni Alegri, ali su ga Nedved i Paratići ubedili jer su smatrali da će tim igrati bolje pod Sarijem. Od toga nema ništa, pa ako Juve ostvari neuspeh u Ligi šampiona, jasno je, posle godinu dana, bivši trener Napolija i Čelsija će napustiti klub.

Ko će ga zameniti?

Čini se da ideja "Poketino" dobija na zamahu. Nisu svi za to, na kraju, ni Argentinac nije osvojio ništa sa Totenhemom, ali je igrao finale Lige šampiona. Skup je, međutim, za njega nema bolje opcije od Juventusa. Sa druge strane, klub ne želi da pruža šansu mladom treneru, nekom neiskusnom jer to bi bilo kockanje. Ono što je problem je što prva meta Zidan ostaje u Realu, a ni Pep Gvardiola nema nameru da napusti Siti. Ovako, Poketino će biti skup, a nisu svi u klubu sigurni da je on rešenje. Mada, jasno je na osnovu sastanaka u Juventusu, atmosfere u javnosti, ali i reakcija čelnika da ovako ne ide i da preovladava mišljenje da je ekipa nazadovala i da će titulu osvojiti jedino jer su rivali propustili mnogo šansi i jer Juventus ima dva tima i neverovatan individualni kvalitet, koji van Italije, u Ligi šampiona ne može da bude dovoljan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SARIJU I KONTEU SE DRMA KLUPA: Juventus i Inter pikirali istog trenera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Ambiciozan plan italijanskih velikana...Prema navodima britanskih medija, Juventus i Inter su zainteresovani za bivšeg trenera Totenhema Maurisija Poketina. Argentinac je prvi izbor oba kluba, ako se u upravama dva najveća italijanska tima ne odluče da nastave saradnju sa Marusijom Sarijem odnosno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.