Inter se prikrao, nad Sarijem senka, ovo je prvi kandidat za Juventusovog trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.07.2020.
08:28
Izvor: Sportske.net

U klubu, pišu italijanski mediji, opsadno stanje, treba završiti posao u poslednjih pet kola, Inter na -6. Ali i ovakvom "Skudetu" u Juventusu se neće radovati Sazreva ideja oko novog trenera, mada nisu svi uvereni da je pravo rešenje...

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

U Juventusu juče opsadno stanje, sastanak kome su prisustvovali i Nedved i Paratići, niko, a posebno ne Sari nije siguran, ne računajući igrače. Anjeli je ljut, igre su katastrofalne, a sada je jasno da titula neće biti dovoljna.

Ni ona nije obezbeđena, Inter se prikrao na šest bodova, Juve mora da dobije tri od poslednjih pet utakmica da bi bio siguran. Čekaju Lacio u ponedeljak, u poslednjem kolu Romu, dolazi im još Sampdorija, gostuju u Udinama i na Sardiniji. Realno teško je očekivati da ispuste "Skudeto", mada kako igraju, nije ništa nemoguće, imaju bod iz poslednje tri utakmice, primili su devet golova.

Mnogi smatraju da se ovakvoj tituli niko neće obradovati, jer je u odnosu na Alegrija, na koga je bilo mnogo zamerki ovo jasno nazadovanje.

Anjeli nije bio da se smeni Alegri, ali su ga Nedved i Paratići ubedili jer su smatrali da će tim igrati bolje pod Sarijem. Od toga nema ništa, pa ako Juve ostvari neuspeh u Ligi šampiona, jasno je, posle godinu dana, bivši trener Napolija i Čelsija će napustiti klub.

Ko će ga zameniti?

Baner 7

Čini se da ideja "Poketino" dobija na zamahu. Nisu svi za to, na kraju, ni Argentinac nije osvojio ništa sa Totenhemom, ali je igrao finale Lige šampiona. Skup je, međutim, za njega nema bolje opcije od Juventusa. Sa druge strane, klub ne želi da pruža šansu mladom treneru, nekom neiskusnom jer to bi bilo kockanje. Ono što je problem je što prva meta Zidan ostaje u Realu, a ni Pep Gvardiola nema nameru da napusti Siti. Ovako, Poketino će biti skup, a nisu svi u klubu sigurni da je on rešenje. Mada, jasno je na osnovu sastanaka u Juventusu, atmosfere u javnosti, ali i reakcija čelnika da ovako ne ide i da preovladava mišljenje da je ekipa nazadovala i da će titulu osvojiti jedino jer su rivali propustili mnogo šansi i jer Juventus ima dva tima i neverovatan individualni kvalitet, koji van Italije, u Ligi šampiona ne može da bude dovoljan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 17.07.2020
15:10

Inter se "prikrao" ali do kraja prvenstva ima 3 "derbija" u zadnjih 5 kola , Roma , Atalanta i Napoli , od toga 2 u gostima ,(Roma i Atalanta ) pa koliko je "realno" da ozbiljnije ugroze Juventus procijeniti sami

avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.07.2020
11:10

Igra jeste bolja nego prosle sezone, sada bar ne moram da gledam Juventus i da resavam sudoku ... Rezultati ? Neka sezona zavrsi , onda

avatar
Amalainter
Friday, 17.07.2020
10:54

..da ne pricamo o sudijama..malo poguraju ako bas ne ide..

avatar
Offside
Friday, 17.07.2020
10:08

Pa ako se uzme u obzir sa kime je radio Poketino,kakav je budzet imao i kakvu podrsku u klubu on ima super rezultate!U Juventusu ce imati svakako veci buzet (po meni) bolje igraci i daleko vecu podrsku uprave kluba.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
09:13

Moze da bude dovoljan.

avatar
Zoran Krstin
Friday, 17.07.2020
09:01

Imaju doduše 2 boda iz poslednje 3 utakmice, a ne bod kako navodite. Sarri ako osvoji scudetto, a osvojit će 100 %, sigurno ostaje.