Inter preuzeo lidersku poziciju, Miha osvojio Vezuv

Izvor: RTS, 01.Dec.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter preuzeo lidersku poziciju, Miha osvojio Vezuv

Fudbaleri Intera savladali su SPAL sa 2:1 u meču 14. kola Serije A. Ovom pobedom „neroazuri“ su preuzeli lidersku poziciju. Pobede zabeležili Lacio i Milan.
Inter je iskoristio remi Juventusa i sa 37 sakupljenih bodova zauzima prvo mesto na tabeli sa bodom više od drugoplasiranog Juventusa. SPAL je na pretposlednjem mestu sa devet bodova.

Inter je poveo u 16. minutu. Kontranapad domaćina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brozovič je uposlio Martineza koji je opalio sa oko 20 metara i pogodio donji desni ugao.
Domaćin je uvećao prednost u 41. minutu. Kandreva je uputio centaršut sa desne strane, u kaznenom prostoru gostiju najbolje se snašao Martinez i glavom zakucao loptu u mrežu.
SPAL je uspeo da ublaži prednost domaćina u 50. minutu. Valoti je sjajno prodro po sredini, prevario je kompletnu odbranu Intera, ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem savladao golmana Handanovića.
U veoma zanimljivom meču u Napulju, Bolonja je došla do velike pobede.
Domaćin je poveo golom Ljorentea u 41. minutu, a Lozanu je u prvom poluvremeu poništen gol zbog ofsajda. 
Bolonja je izjednačila u 58. minutu, golom Skou Olsena, a Sansone je doneo preokret deset minuta pre kraja regularnog dela. 
Napoli je u nadoknadi vremena zatresao mrežu Bolonje, ali je gol Ljorentea poništen. 
14. kola Serije A

Subota:

Breša - Atalanta 0:3
Đenova - Torino 0:1
Fiorentina - Leće 0:1
Nedelja:
Juventus, - Sasuolo 2:2
Inter - SPAL 2:1
Lacio - Udineze 3:0
Parma - Milan 0:1
Napoli - Bolonja 1:2
Verona - Roma 1:3
Ponedeljak:
Kaljari - Sampdorija
Tabela: Inter 37, Juventus 36, Lacio 30, Roma 28, Kaljari 25, Atalanta 25, Napoli 20, Parma 18, Verona 18, Torino 17, Milan 17, Bolonja 16, Fiorentina 16, Udineze 14, Leće 14, Sasuolo 14, Sampdorija 12, Đenova 10, Spal 9, Breša 7. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.