Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2020, 23:59

Inter ponovo diše: Tandem Lukaku-Martinez srušio Sampdoriju, igra na "petoparcu" ulepšala veče u Milanu (VIDEO)

Ipak, Konte će biti ozbiljno zabrinut zbog propusta u drugom poluvremenu - 2:1

Interu je prijao predah posle serije loših rezultata, neposredno pre uvođenja vanrednog stanja na Apeninima, pa se sastav Antonija Kontea vratio pobedama. Prerano je govoriti i o povratku u borbu za "skudeto", jer je tu neophodno da ozbiljan pad u formi dožive Juventus i Lacio. Nerazuri su večeras savladali Sampdoriju na Đuzepe Meaci zahvaljujući odličnoj igri u prvom poluvremenu - 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (2:0).

Konte je sigurno zadovoljan osvajanjem vrednih bodova, ali će ga zabrinuti drugo poluvreme, gde su domaći, pored primljenog gola, dozvolili da gosti iz Đenove u nekoliko navrata budu u situaciji da stignu do izjednačenja.

Ipak, ono što je vođeno u prvom delu igre nagoveštava da bi Inter uskoro mogao da bude u pravoj formi. Oba pogotka u 10. i 33. minutu došla su iz uigranih akcija, poput onih na malim fudbalskim terenima. Kod prvog gola je sve krenulo od pete Lautara Martineza, a onda su Lukaku i Eriksen odigrali dupli pas na malom prostoru. Belgijanac je sve to krunisao laganom egzekucijom sa ivice peterca.

Slična scena i kod drugog gola domaćih. Tada je akciju povukao loptu na desni bok, odlično uposlio Kandrevu, a ovaj iz prve pronašao usamljenog Martineza na drugoj stativi. Stvarno dve pefektne akcije domaćina.

Međutim, gol Torzbija iz 55. minuta, nakon prekida Sampdorije, ozbiljno je poljuljao samopouzdanje Interovih igrača. Nerazuri su konstantno napadali, ali i otvarali šanse gostima da naprave protivudar. Najopasnije po gol Handanovića bilo je u 88. minutu, kad je Mehdi Leris odlično tukao iz slobodnog udarca, ali je sjajni čuvar mrže domaćina ipak usopeo da spreči tu loptu da završi u njegovoj mreži.

SERIJA A - ODLOŽENE UTAKMICE 25. KOLA

Subota

Torino - Parma 1:1 (1:1)

/Enkulu 15 - Kucka 31/

Verona - Kaljari 2:1 (2:1)

/Di Karmine 14, 26 - Simeone 43/

Nedelja

Atalanta - Sasuolo 4:1 (3:0)

/Đimšiti 16, Zapata 30, 66, Burabija 37 autogol - Burabija 90+2/

Inter - Sampdorija 2:1 (2:0)

/Lukaku 10, Martinez 33 - Torsbi 53/

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.