Inter izvisio, Argentinac stiže u Juventus?

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 19:40

Inter "izvisio", Argentinac stiže u Juventus?

Čeka se prava ponuda...

Juventus polako sprema tim za narednu sezonu, a u istu bi mogao da uđe jači za još jedno zanimljivo ime.

Mediji na Apeninima pišu o interesovanju "bjankonera" za fudbalera Udinezea Rodriga De Paula koji je ove sezone na 35 mečeva postigao sedam golova i upisao isto toliko asistencija.

Argentinac bi ovog leta trebalo da promeni sredinu, Udineze planiraju da zarade između 35 i 40 miliona evra što ne bi trebalo da predstavlja problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i platežno manje moćnijim klubovima od Juvea.

De Paul se godinama spominje kao potencijalno pojačanje Intera, ove zime su navodno čak dogovoreni i uslovi sa igračem, dok su "zebrete" čekale pravu ponudu.

Kako ona nije stigla dogovor je propao, 26-godišnji ofanzivni vezista je ostao u klubu, ali teško je verovati da ćemo ga i naredne sezone gledati u crno-belom dresu Udinezea.

A Juventusa? Vreme će pokazati...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatan Neuništivi, šest miliona evra godišnje i u 40!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020

Milan spreman da mu ponudi produžetak saradnje...Zlatan Ibrahimović za dva meseca puni 39 godina, ali to ga očigledno ne sprečava da nastupa na visokom nivou...Ove sezone postigao je 11 golova i upisao pet asistencija na 20 nastupa za Milan koji je, tvrdi Sport Mediaset, odlučio da produži saradnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.