Zlatan Neuništivi, šest miliona evra godišnje i u 40!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 20:18

Zlatan Neuništivi, šest miliona evra godišnje i u 40!

Milan spreman da mu ponudi produžetak saradnje.

Zlatan Ibrahimović za dva meseca puni 39 godina, ali to ga očigledno ne sprečava da nastupa na visokom nivou.

Ove sezone postigao je 11 golova i upisao pet asistencija na 20 nastupa za Milan koji je, tvrdi Sport Mediaset, odlučio da produži saradnju sa Šveđaninom.

I pored problema sa povredama, Ibra je ostavio prilično jak utisak u svom drugom mandatu u Milanu što nije ostalo neprimećeno ni na San Siru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Aktuelni ugovor vredan šest miliona evra po sezoni ističe mu krajem avgusta, a direktor "rosonera" Paolo Maldini ne krije ambiciju kluba da zadrži Zlatana još najmanje jednu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real prodaje Hamesa velikom rivalu

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 11:27

Kako tvrde španski mediji, Real Madrid je dogovorio transfer Hamesa Rodrigesa u redove gradskog rivala Atletika...Transfer kolumbijskog plejmejkera bi trebalo da iznosi "samo" oko 10-15 miliona evra, ali će se njegovom prodajom Real rešiti plate od čak 20.000.000 evra godišnje...Hames će tako posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.