Inijesta rasplakao Ćavija (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta rasplakao Ćavija (video)

Dirljiva scena tokom oproštajnog govora "bledog viteza".

Dugogodišnji Inijestin "kompanjon", Ćavi Ernandes, nije mogao da sakrije suze na ceremoniji priređenoj u njegovu čast nakon poslednje utakmice koju je odigrao u dresu Barse.

Ćavi i Inijesta su godinama činili jedan od najboljih veznih redova u istoriji fudbala, ne samo u Barseloni, već i u reprezentaciji Španije.

Ćavi je na neki način bio Inijestin patron na početku njegove profesionalne karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i čovek od koga je nasledio kapitensku traku.

Pogledajte u prilogu kako su Ćavija savladale emocije dok je Inijesta držao oproštajni govor.

@xavi not being able to hold back the tears 😢 as @andresiniesta8 receives a standing ovation after his farewell speech... 🙏 @fcbarcelona

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on May 19, 2018 at 3:06am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.