Inijesta od starta, Konte bez lažne devetke (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta od starta, Konte bez "lažne devetke" (SASTAVI) (foto)

Večeras je na programu revanš meč 1/8 finala Lige šampiona između engleskog prvaka i španskog viceprvaka.

Na "Stamforid Bridžu" u prvom duelu ove dve ekipe nije bilo pobednika, ali se Barsa kući vratila srećnija kako je u Kataloniju ponela gol u gostima, bilo je 1:1 u Londonu.

Čelsi se još uvek nada da može da savalda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najvećeg rivala na evropskoj sceni, a prema postavi "Plavaca" Konte nije došao u Kataloniju da se brani.

Od starta se u postavi Čelsija našao i Olivije Žiru, za razliku od postave iz prvog susreta, kada je "lažnu devetku" igrao Azar. Sada je Belgijanac na svom prirodnom mestu, a čitavu postavu pogledajte na dnu teksta.

Što se tiče Barselona, kapiten Inijesta, koji je bio pod znakom pitanja zbog povrede, našao se u startnih 11, a u prvoj postavi se našao i Osman Dembele, koji će dejstvovati uz desnu aut liniju.

Inače, duel Barse i Čelsija je često viđen u Ligi šampiona, u ovom takmičenju su se sastali čak 14 puta, od njih su više put koplja ukrstili samo Bajern i Real Madrid, koji su se sastali 18 puta, kao i Barselona i Milan, koji su odigrali 15 međusobnih duela u elitnom takmičenju.

Chelsea XI tonight to face Barcelona #CFC #UCL #FCB pic.twitter.com/vmV0hA0cLj

— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella) 14. март 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španci i Englezi - Dominacija se nastavlja (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2018, 00:24

Još jedan duel španskih i engleskih timova pripao je ekipi sa Iberijskog poluostrva...Nakon što je juče Sevilja iznenadila Mančester Junajted, danas je i Barselona slavila protiv Čelsija, pa je i treći engleski tim takmičenje u LŠ završio u 1/8 finala...Barsa je bila ubedljiva na svom stadionu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.