Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 22:55

Ima samo jedan moćan tim u Lisabonu - Bajern! Istorijska bruka Barselone i osmica koja će se teško zaboraviti (VIDEO)

Nemački gigant resetovao Kataloce - 8:2

Pre završnmog turnira Bajern je glasio za glavnog favorita za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona, ali niko nije mogao ni da zamisli da će neverovatna ekipa Hansija Flika biti ovako dominantna u okršaju sa Barselonom. Nemački gigant je sravnio sa zemljom bespomoćne Katalonce i naneo im istorijski poraz u Evropi, pa je jasno da je ovo kraj jedne generacije Barsinog tima koji je zreo za potpuni reset jer više ne liči na ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim - 8:2 (4:1).

Bajern je u meč ušao da samelje protivnika i nije se zaustavio dok to nije i učinio. A trebalo mu je samo pola sata jer je već tada vodio sa 4:1. Moćni Flikov tim nije sputalo ni to što je Barselona autogolom Đordija Albe ekspresno poništila Milerov gol iz četvrtog minuta, već je dodatno dodala gas i vrlo brzo razrešila svaku dilemu na Lužu.

USKORO OPŠIRNIJE...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.