Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 09:45

Ima nade za Partizan, legenda se vratila iz Zvezde, dugoročan ugovor!

Iako je delovalo da je naš najtrofejniji vaterpolo klub u beznadežnoj situaciji, ova informacija daje nadu navijačima crno-belih da možda ipak dolaze bolji dani za Partizan.

Naš proslavljeni vaterpolista, a potom i uspešni trener Igor Milanović vratio se na klupu Partizana!

On je u proteklih godinu dana vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvenu zvezdu, ali posle odluke čelnika kluba da smanje budžet za narednu sezonu, Milanović se nedavno rastao sa crveno-belima.

A onda, za mnoge i iznenađujuća vest, imajući u vidu veoma tešku finansijsku situaciju u Partizanu - Milanović je odlučio da se vrati na klupu crno-belih, što je i potvrdio u izjavi za ''Žurnal''.

A što je možda još veće iznenađenje u ovoj situaciji, ugovor je dugoročan.

"Da, u Partizanu sam sad kao šef struke. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za dan, dva. U svakom slučaju, dogovorili smo se da ugovor bude na dve plus dve godine", otkrio je Milanović.

Naredni dani pokazaće da li je ovo samo prvi veliki korak ka stabilizaciji prilika u Partizanu u cilju povratka kluba na nekadašnji nivo.

Milanović je tokom trenerske karijere sa Partizanom 2011. godine osvojio titulu prvaka Evrope. Potom je bio trener Galatasaraja, Pro Reka, radio je u Valjevu, pre nego što je prošle godine preuzeo Zvezdu.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović novi trener vaterpolista Partizana

Izvor: RTS, 11.Avg.2020

Legendarni srpski vaterpolista Igor Milanović, novi je trener Partizana, preneo je Sportski žurnal. . Milanović, koji je sa crno-belima osvojio Ligu šampiona 2011. godine, pre nekoliko dana napustio je Crvenu zvezdu.. ."Da, u Partizanu sam sada kao šef struke. Imali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.