SVI KAO JEDAN: Košarkaši Partizana PRIHVATILI ono na šta bi malo ko PRISTAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 14:18

SVI KAO JEDAN: Košarkaši Partizana PRIHVATILI ono na šta bi malo ko PRISTAO

Crno-belima manji budžet u odnosu na prošlu sezonu.

Koronavirus je prilično uzdrmao većinu sportskih kolektiva, među kojima je i košarkaški klub Partizan, koji će imati manji budžet za sledeću sezonu za oko 20-30 odsto u odnosu na prethodnu, a ovo znači i da će igračima biti smanjene plate.

Košarkaški crno-belih su na oduševlenje svih u upravi kluba prihvatili ovakvu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bez pogovora prihvatili smanjenje ugovora, prenosi Maxbet Sport.

Međutim, tu nije kraj, jer su igrači prihvatili i da im klub iz Humske ne isplati zaostala potraživanja iz minule sezone. U pitanju je jedna plata

Zaista potez za poštovanje i veoma dobra vest za predsednika Partizana Ostoju Mijailovića.

Podsetimo. sledeće nedelje počinju pripreme Partizana sa predstojeću sezonu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.