Ilić i Vujin optimisti pred fajnal-for LŠ

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić i Vujin optimisti pred fajnal-for LŠ

Srpski igrači Momir Ilić i Marko Vujin uvereni su da će njihov Kil uspeti da obrani titulu šampiona Evrope na završnom turniru Lige šampiona, koji se sledećeg vikenda igra u Kelnu.
(FOTO: Hendbol bet)
Kil će se u polufinalu sastati sa Hamburgom, čiji dres nosi mladi srpski reprezentativac Stefan Terzić, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti poljski Kilce, sa Rastkom Stojkovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Barselona.
Ukoliko Kil slavi Ilić bi postao prvi srpski igrač sa tri titule u elitnom takmičenju.
Kada igraš u Kilu ambicije su ti uvek najveće moguće. Stižemo u Keln da osvojimo titulu. Poznajemo se dobro sa igračima Hamburga, uvek su to teški mecevi. Mislim da će nam biti daleko teže nego prošle godine i moraćemo da odigramo na najvišem mogućem nivou kako bismo došli do pehara – rekao je levi bek „orlova“, koji želi da se na najlepši način oprosti od ekipe pošto prelazi u mađarski Vesprem.
Njegov saigrač Vujin takođe smatra da je Kil favorit, ali da će to morati da dokaže na terenu:
Sam plasman na fajnal–for je velika stvar, ali u neku ruku je i očekivan, s obzirom na to da branimo titulu prvaka Evrope. Osećaj je lep, ali obavezuje, jer moramo da budemo maksimalno motivisani. Zadovoljan sam svojom igrom i osećam napredak u mnogim segmentima, odgovora mi sistem igre i način na koji trener Gislason izvlači maksimum iz svakog igrača.
Sa druge strane Terzić očekuje neizvesno nemačko polufinale.
U subotu će se igrati kao da sutra ne postoji. Imamo pođednake šanse. Kil je fizički jači, ali mi smo taktički bolji. Oni imaju po dva vrhunska igrača na svakoj poziciji, ali na nama je da damo maksimum i pokušamo da iznenadimo – rekao je Srbin, koji je sa 19 godina najmlađi učesnik turnira u Kelnu.
Polufinalni mečevi Kilce – Barselona (15.15) i Keln – Hamburg (18) igraju se u subotu, dok je finale na programu u nedelju od 18 sati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić i Vujin: Želimo da sa Kilom odbranimo titulu u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 30.Maj.2013

Srpski rukometaši Momir Ilić i Marko Vujin uvereni su da će njihov Kil uspeti da obrani titulu šampiona Evrope na završnom turniru Lige šampiona, koji se sledećeg vikenda igra u Kelnu...Kil će se u polufinalu sastati sa Hamburgom, čiji dres nosi mladi srpski reprezentativac Stefan Terzić, dok...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.