Igrao u Realu i PSŽ,a promašio prazan gol sa metar

Izvor: B92, 07.Feb.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrao u Realu i PSŽ,a promašio prazan gol sa metar

Hese Rodriges, fudbaler Pari Sen Žermena na pozajmici u Las Palmasu, uspeo je da promaši neverovatnu priiliku u utakmici sa Granadom.

Hese je debitovao za novi klub protiv Granade u ponedeljak i već ostavio snažan utisak, ali ne onakav kakav je želeo.

U 70. minutu je dobio idealno dodavanje sa desnog boka, sačekao loptu na drugoj stativi odakle je trebalo samo da je prosledi u praznu mrežu, ali je sa gotovo metar očajno zahvatio i uspeo da je vrati nazad u srce >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaznenog prostora.

Propustio je da izjednači rezultat i Granada je slavila minimalnim rezultatom, a strelac jedinog pogotka bio je Andreas Pereira u 17. minutu.

„Srećan sam što sam debitovao, ali ne zbog rezultata i promašenih prilika. Imao sam šansu da izjednačim i nisam uspeo“, rekao je Hese.

Pogledajte konkurenta za promašaj godine...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.